loader image

Workshops

Spaces om in thuis te komen,
ontspannen, op te laden,
expanderen en floreren.


Reiki Cacao & Sound

Opladen, ontspannen, helen & puur genieten. Open je hart met het plantmedicijn cacao en installeer je op je mat om de helende vibratietonen en reiki te ontvangen. We gaan je drie uur mee nemen in de magie van deze heerlijke combinatie.

Reiki

wordt ook wel energie, Ki, Chi of Prana genoemd. Deze levensenergie wordt via de handen doorgegeven, waardoor blokkades op alle lagen kunnen oplossen; energetisch, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Reiki werkt dus nooit alleen in op symptomen, maar altijd op jou als geheel. Reiki stimuleert en activeert het zelfherstellend vermogen van je lichaam en geest, zorgt voor diepe ontspanning en heft energieblokkades Het is een heerlijke manier om tot rust te komen, oude patronen te transformeren, los te laten of gewoon te baden in liefdevolle aandacht.

 Cacao

is een natuurlijk plant medicijn wat al duizenden jaren in de Maya cultuur en Zuid Amerika wordt gebruikt. Cacao is een hartopener, de toevoer van bloed en zuurstof naar de hersenen wordt vergroot en het zorgt voor de aanmaak van onze feel-good hormonen endorfines en dopamine. Cacao maakt je vrolijker en creatiever en geeft een boost aan je immuunsysteem. Het brengt je terug in een natuurlijke staat van voelen.

Soundhealing

Gevoelsmatig afstemmend op het energieveld van de individuele toehoorders kiezen Nana en Fralalai instrumenten, ritmes en klanken die een hogere harmonieuze resonantie creëren. 

De meditatieve klankschalen, de speelse sansula, de betoverende windfluit, de verhalende xylofoon, de aardse diepte van de trommels, de Indiase shrutibox, de sprankelende klanken van de harp en bovenal de engelachtig helende zang van Nana Zoë en Fralalai nemen je mee op een diepe reis door wonderlijke klankvelden en transcendente sfeerdimensies. 

Zo reis je langs verschillende delen in en buiten jezelf, waarbij lichaam en geest tijdelijk energetisch terugkeren naar de essentie. Het zorgt voor een diep rustgevende ontspanning, waarbij elke cel wordt gerevitaliseerd, en je weer kan landen in wie je werkelijk bent.

Heal your birth
deep dive traject incl. retreat Ibiza

De tijd in de baarmoeder, de wijze waarop je aankwam in de baarmoeder en (energetisch) ontvangen werd, jouw geboorte, de eerste periode op aarde; het heeft ongelooflijk veel invloed op hoe je in het leven staat.
De baarmoedertijd en de geboorte laten diepe imprints na die invloed hebben op hoe je relaties ervaart en vormt, hoe je naar jezelf kijkt en hoe je jezelf neerzet in de wereld.

Bij negatieve geboorteimprint denken we vaak aan traumatische geboortes met ingrepen, keizersnedes, gescheiden worden van de ouders, etc. Maar ook de ogenschijnlijk ‘normale’ of ‘prima’ zwangerschappen en geboortes kunnen diepe sporen nalaten.
Zo kan een woordenwisseling een (subtiel) gevoel van onveiligheid bij de moeder veroorzaakt hebben, waardoor ze zich alleen heeft gevoeld. Of heeft ze zich overrompeld gevoeld door een verhuizing, ziekte in de familie, de snelheid van de geboorte of de manier waarop ze bejegend werd. Dit gevoel, deze ervaring suddert in jouw onderbewustzijn en kan naar boven komen op allerlei onverwachte momenten.

Het herinneren van je geboorte is niet zoiets als ‘oh ja, het was zo en zo en toen gebeurde er dit en dat’. Het gaat meer over een gevoel, een ervaring. Het is opgeslagen in het celgeheugen en vaak ook in het lichaam. Wanneer je een foto ziet van een geboorteervaring die jij beleefd hebt, zal jouw lichaam daar doorgaans op reageren (maar niet altijd!).
Toch is er niet 1 op 1 te zeggen dat wanneer je een specifieke ervaring op hebt gedaan, dat er een logisch vervolg of reactie op te verwachten is. Er spelen vele factoren mee hoe de ervaring zich vastzet en manifesteert en of het een traumatische/ negatieve imprint wordt of niet. Het is een unieke ervaring, jouw verhaal en jouw vervolg.

In een uniek 3 maanden traject onderzoek je jouw imprint en op welke manier dit invloed heeft op jouw dagelijkse leven. Je verbindt je opnieuw met jouw krachtige kern en licht en de initiele motivatie om naar de aarde te komen. Het traject is persoonlijk en individueel en een aanloop naar een heerlijke retreat op Ibiza. Tijdens de retreat creeeren we een veilige space voor het nog dieper zien, ervaren en doorgronden van jouw reis naar de aarde.
Je krijgt de mogelijkheid om diep te duiken en op te schonen, jezelf beter te leren begrijpen. Het is een traject naar diepe zelfliefde, naar begrip, naar heling van je relaties en een meer helder en krachtiger aanwezig zijn op aarde. Het doorziet innerlijke saboteurs, waardoor je in meer harmonie en flow jouw leven kunt vormgeven en leiden. Je wordt welkom geheten, omarmd en gedragen.  

We zullen werken op alle lagen, fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en nemen als de situatie hierom vraagt intergenerationele en multidimensionale patronen mee.
 

Je wordt intensief begeleid door een energetisch psycholoog en hypnobirthingdocent met ruime ervaring in de GGZ en geboortezorg (Sietske) en een zeer ervaren spaceholder en energetisch werker (wie dit is volgt snel).

Deze retreat zal ook doorwerken op eventuele geboortes van jouw kinderen die geweest zijn (heling en begrip) of toekomstige geboortes. 

DIT TRAJECT IS VOOR JOU:

Als je gedragen bent in een baarmoeder en geboren bent (M/V)
Er voor open staat dat deze periode van invloed is op je leven en jou gevormd heeft (ook als de geboorte ‘prima’ was
Je nieuwsgierig ben naar welke manier dat in jouw geval is
Je jouw menselijke ervaring wilt zien en omarmen ipv bypassen en overschrijven
Hardnekkige patronen wilt doorbreken
Het leuk vindt dat na het traject en de retreat nog vele ‘aha’ momenten zullen volgen
Je open staat voor persoonlijke ontwikkeling en niet op zoek ben naar een quick fix, maar naar diepgaand inzicht en integratie.

WAT KAN CONCREET GELINKT WORDEN AAN GEBOORTEIMPRINT?
Een gevoel van eenzaamheid of leegte
Je niet kunnen binden, geen partner kunnen vinden
Het gevoel nergens bij te passen, je niet welkom voelen
Je niet begrepen voelen
Een onbestemd schuldgevoel
Een constant of snel (op)gejaagd gevoel
Het alleen moeten doen
Moeite hebben met ontvangen
Eetproblematiek, depressie, angst, onverklaarbare lichamelijke klachten
Een heftige zwangerschap of bevalling van eigen kinderen
Niet zwanger kunnen worden,
ETC.

WAT INZICHT IN DE GEBOORTEREIS VOOR ANDEREN BETEKENDE:

voeding en plezier vinden in mijn leven ipv tekort
kunnen verbinden met mijn krachtige kern en licht en weten dat ik dit licht nooit verloren ben
zichtbaar durven zijn in mijn bedrijf
niet meer pleasen en klein houden, maar voor mezelf kiezen en heldere grenzen aangeven
mij gedragen voelen door de mannenlijn én de vrouwenlijn
heel dichtbij mezelf blijven, bewust aanwezig en verbonden blijven met mijn lichaam
het integreren van afgesplitste lichtdelen, zodat mijn leven lichter en speelser wordt
vergeving, begrip en acceptatie naar mijn ouders en grootouders
inzicht in de geboortes van mijn kinderen en heling daarin
communiceren en samenwerken met mijn vanishing twin, waardoor ik geen schuld meer draag dat ik leef en mijn plek kan innemen 

WAT ANDEREN ZEGGEN:

Het was fantastisch! Ik zou het zo weer doen!
Ik voelde me veilig, de plek is magisch, de begeleiders warm, liefdevol en intuitief. Ik heb meer rust in mezelf gevonden, een betere leefstijl, ontspanning, meer inzicht, mooie connecties, nieuwe ervaringen, meer spiritualiteit en ben veel dichter bij mezelf gekomen.
D.

Mijn proces werd ontzettend versterkt en het traject en de retreat hebben zonder twijfel enorm bijgedragen aan de vele inzichten en doorbraken van de afgelopen tijd. Het heeft me meer moed, meer kracht en helderheid gegeven om mijn eigen pad te bewandelen. Ik kan dichtbij mijn eigen trilling blijven en hoef het niet meer te verlagen om anderen te begrijpen of met hen te kunnen verbinden.
S.

Ik zou het zeker aan anderen aanraden! De kleine, intieme setting, de persoonlijke aandacht. Het heeft mij zachtheid, verdieping, mooie ontmoetingen, mulgenbulten, plezier en fijne herinneringen gebracht. Ik voel de liefde voor mijn mannenlijn en ontdekte de onschuld daarin. Ik heb meer ruimte, meer rust en meer vertrouwen gekregen.
M.

PRAKTISCHE INFORMATIE:

WAT
3 maanden traject, bestaande online 1 op 1 sessies, een uitgebreide verhelderende vragenlijst, geboorteafstemming en verdiepingsgesprek om jouw thema’s naar boven te halen waar we tijdens de retreat mee zullen werken.
3 volle dagen op een magische berg op Ibiza (aparte aankomst en vertrekdag).
1 op 1 integratiesessie na de retreat


Het werken met geboorte imprint gaat over jouw fundament en basisveiligheid. Door dit op een plek te doen met rust, ruimte en natuur, krijg je de mogelijkheid om de inzichten diep te integreren.

We werken met een zeer kleine en veilige groep (max 8).
Naast dat we deep diven, gaan we ook maximaal voor JOY of Life!
We genieten van de prachtige omgeving, verbinding, lekker voedzaam eten. Er voldoende rust, integratie en ontspantijd.  

De retreat is volledig afgestemd op de thematiek van de deelnemers. De ervaring leert dat een groep nooit zomaar bij elkaar is en dat er gemeenschappelijke thema’s zijn of eigenschappen die ondersteunend aan elkaar zijn.  

Elementen zijn diepe meditatie en hypnose, yoga, breathwork, energiewerk, lichttaal, prenatale en perinatale psychologie.

WAAR
Een magische berg in het Noorden van Ibiza. We verblijven in een authentieke sfeervolle finca in twee persoonskamers (bring a friend!)

WANNEER
27 tot en met 31 oktober 2023

INVESTERING (betalen in termijnen mogelijk)
1555 EURO

inclusief 4 overnachtingen
abundant voedzame en liefdevol bereide maaltijden door een prive chef, snacks, vers fruit, water en thee
transfer van en naar het vliegveld (geen autohuur nodig!)
persoonlijk traject en 1 op 1 integratiesessie na de retreat door een energetisch psycholoog
persoonlijk afgestemd energiewerk
tijdens de gehele retreat twee therapeuten beschikbaar om op ieder moment en direct bij activatie met je te werken
conscious movement
breathwork
cacao & blauwe lotus

Womb Healing

Thuis, warm, zacht, veilig. Gedragen, geïnspireerd, creatief, stromend. Verbonden. 

Dankbaar. 

EXCITED 

Woorden die vrouwen gebruiken als ze zich (opnieuw) verbinden met hun bekkengebied. 

Het gebied waar het gevoel van basisveiligheid en vertrouwen huist. De creatieve levensstroom en seksuele levensenergie, het plezier. 

Veel vrouwen dragen bewust en onbewust oude emoties en pijn met zich mee en slaan dit op in de baarmoeder. 

De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren. De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.
De baarmoeder is zo veel meer dan een ruimte waarin baby’s groeien. Het is het centrum van potentieel, creatiekracht en levenslust. 

Vanwege levenservaringen of overgedragen pijn en verdriet in de vrouwenlijn is een deel van de verbinding met onze baarmoeder en onze vrouwelijke kracht verloren gegaan. Je mag je weer herinneren wie je werkelijk bent. Volledig krachtig en ook zacht, liefdevol en wijs. 

In het werk met vrouwen zie ik dat veel vrouwen zich moeilijk kunnen verbinden met hun bekkengebied, baarmoeder, yoni. Het is ongemakkelijk om erover te praten, het voelt niet als onderdeel van het lichaam, moeilijk om te voelen. Ik kan ook uit eigen ervaring spreken over hoe het is om geen verbinding te kunnen maken. Het heeft effect op je relaties, op je energielevel, zin in seks, op je plezier, gevoel van stromen, van kunnen creëren, loslaten, ontspannen, je vertrouwen. Een heel rijtje waar verbetering in komt als je lichaam weer één geheel gaat vormen. 

Je kunt je op verschillende manieren verbinden met je baarmoeder en daar opgeslagen emoties, pijn en trauma helen, transformeren en/of loslaten. 

Bewuste aandacht, meditatie, verbinden met de aarde, rituelen. 

Ik maak gebruik van meditatie met een moyo pillow (link) en geef de rite van de baarmoeder door. 

De 13e rite van de baarmoeder is een een eeuwenoud vrouwen ritueel van de Inca’s, de Q’eros indianen uit Peru, welke nu van vrouwen tot vrouwen wordt doorgegeven over de wereld. Door de zachte energie van de inwijding, die zowel een heling als ook een zegening is wordt de vrouwelijke kracht versterkt. 

In een cirkel van vrouwen zullen we door meditaties, delingen en rituelen loslaten wat ons niet meer dient en verbinden met ons centrum van potentieel; onze baarmoeder. Door haar te voeden met licht en liefdevolle aandacht, kom je in verbinding met je creatiekracht, sensualiteit en levensplezier. 

Deze rite van de Munay Ki staat volledig los van andere Munay Ki initiaties en kan dus geheel los daarvan ontvangen worden. Het getal 13, staat voor de 13 manen. Vrouwen die de rite ontvangen hebben kunnen de rite weer doorgeven. 

Ook wanneer je geen baarmoeder meer hebt, kun je de baarmoederheling ontvangen. 

Zie agenda waar en wanneer je de baarmoederheling kunt ontvangen.

 

Reiki & Restorative Yoga

In deze 3 uur durende ‘workshop’, wat meer een relaxshop is, word je meegenomen naar een diepe staat van ontspanning en rust. Een plek waar je kunt loslaten, jezelf kunt zijn en kunt opladen. Geniet van een heerlijke middag vol ontspanning en herstel van lijf en geest door zo weinig mogelijk te doen en eens lekker op ‘ontvangen’ te staan. 

Reiki wordt ook wel energie, Ki, Chi of Prana genoemd. Deze levensenergie wordt via de handen doorgegeven, waardoor blokkades op alle lagen kunnen oplossen; energetisch, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Reiki werkt dus nooit alleen in op symptomen, maar altijd op jou als geheel. De combinatie van restorative yoga (waarbij je houdingen langere tijd aanhoudt) en reiki stimuleert en activeert het zelfherstellend vermogen van je lichaam en geest, zorgt voor diepe ontspanning en heft energieblokkades op. Het is een heerlijke manier om tot rust te komen, oude patronen te transformeren, los te laten of gewoon te baden in liefdevolle aandacht. De restorative yoga houdingen zijn toegankelijk voor iedereen en helpen om je zenuwstelsel tot rust te brengen.  

We sluiten de relaxshop af met een Yoga Nidra.  

Vol van hernieuwde energie en balans in body mind & soul stap je als herboren van je mat! 

 

Reiki Cacao & Sound


Reiki Cacao & Sound

Opladen, ontspannen, helen & puur genieten. Open je hart met het plantmedicijn cacao en installeer je op je mat om de helende vibratietonen en reiki te ontvangen. We gaan je drie uur mee nemen in de magie van deze heerlijke combinatie.

Reiki

wordt ook wel energie, Ki, Chi of Prana genoemd. Deze levensenergie wordt via de handen doorgegeven, waardoor blokkades op alle lagen kunnen oplossen; energetisch, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Reiki werkt dus nooit alleen in op symptomen, maar altijd op jou als geheel. Reiki stimuleert en activeert het zelfherstellend vermogen van je lichaam en geest, zorgt voor diepe ontspanning en heft energieblokkades Het is een heerlijke manier om tot rust te komen, oude patronen te transformeren, los te laten of gewoon te baden in liefdevolle aandacht.

 Cacao

is een natuurlijk plant medicijn wat al duizenden jaren in de Maya cultuur en Zuid Amerika wordt gebruikt. Cacao is een hartopener, de toevoer van bloed en zuurstof naar de hersenen wordt vergroot en het zorgt voor de aanmaak van onze feel-good hormonen endorfines en dopamine. Cacao maakt je vrolijker en creatiever en geeft een boost aan je immuunsysteem. Het brengt je terug in een natuurlijke staat van voelen.

Soundhealing

Gevoelsmatig afstemmend op het energieveld van de individuele toehoorders kiezen Nana en Fralalai instrumenten, ritmes en klanken die een hogere harmonieuze resonantie creëren. 

De meditatieve klankschalen, de speelse sansula, de betoverende windfluit, de verhalende xylofoon, de aardse diepte van de trommels, de Indiase shrutibox, de sprankelende klanken van de harp en bovenal de engelachtig helende zang van Nana Zoë en Fralalai nemen je mee op een diepe reis door wonderlijke klankvelden en transcendente sfeerdimensies. 

Zo reis je langs verschillende delen in en buiten jezelf, waarbij lichaam en geest tijdelijk energetisch terugkeren naar de essentie. Het zorgt voor een diep rustgevende ontspanning, waarbij elke cel wordt gerevitaliseerd, en je weer kan landen in wie je werkelijk bent.

HEAL YOUR BIRTH RETREAT IBIZA
tab_font_size=”15px” global_colors_info=”{}”]

Heal your birth
deep dive traject incl. retreat Ibiza

De tijd in de baarmoeder, de wijze waarop je aankwam in de baarmoeder en (energetisch) ontvangen werd, jouw geboorte, de eerste periode op aarde; het heeft ongelooflijk veel invloed op hoe je in het leven staat.
De baarmoedertijd en de geboorte laten diepe imprints na die invloed hebben op hoe je relaties ervaart en vormt, hoe je naar jezelf kijkt en hoe je jezelf neerzet in de wereld.

Bij negatieve geboorteimprint denken we vaak aan traumatische geboortes met ingrepen, keizersnedes, gescheiden worden van de ouders, etc. Maar ook de ogenschijnlijk ‘normale’ of ‘prima’ zwangerschappen en geboortes kunnen diepe sporen nalaten.
Zo kan een woordenwisseling een (subtiel) gevoel van onveiligheid bij de moeder veroorzaakt hebben, waardoor ze zich alleen heeft gevoeld. Of heeft ze zich overrompeld gevoeld door een verhuizing, ziekte in de familie, de snelheid van de geboorte of de manier waarop ze bejegend werd. Dit gevoel, deze ervaring suddert in jouw onderbewustzijn en kan naar boven komen op allerlei onverwachte momenten.

Het herinneren van je geboorte is niet zoiets als ‘oh ja, het was zo en zo en toen gebeurde er dit en dat’. Het gaat meer over een gevoel, een ervaring. Het is opgeslagen in het celgeheugen en vaak ook in het lichaam. Wanneer je een foto ziet van een geboorteervaring die jij beleefd hebt, zal jouw lichaam daar doorgaans op reageren (maar niet altijd!).
Toch is er niet 1 op 1 te zeggen dat wanneer je een specifieke ervaring op hebt gedaan, dat er een logisch vervolg of reactie op te verwachten is. Er spelen vele factoren mee hoe de ervaring zich vastzet en manifesteert en of het een traumatische/ negatieve imprint wordt of niet. Het is een unieke ervaring, jouw verhaal en jouw vervolg.

In een uniek 3 maanden traject onderzoek je jouw imprint en op welke manier dit invloed heeft op jouw dagelijkse leven. Je verbindt je opnieuw met jouw krachtige kern en licht en de initiele motivatie om naar de aarde te komen. Het traject is persoonlijk en individueel en een aanloop naar een heerlijke retreat op Ibiza. Tijdens de retreat creeren we een veilige space voor het nog dieper zien, ervaren en doorgronden van jouw reis naar de aarde.
Je krijgt de mogelijkheid om diep te duiken en op te schonen, jezelf beter te leren begrijpen. Het is een traject naar diepe zelfliefde, naar begrip, naar heling van je relaties en een meer helder en krachtiger aanwezig zijn op aarde. Het doorziet innerlijke saboteurs, waardoor je in meer harmonie en flow jouw leven kunt vormgeven en leiden. Je wordt welkom geheten, omarmd en gedragen.  

We zullen werken op alle lagen, fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en nemen als de situatie hierom vraagt intergenerationele en multidimensionale patronen mee.
 

Je wordt intensief begeleid door een energetisch psycholoog en hypnobirthingdocent met ruime ervaring in de GGZ en geboortezorg (Sietske) en een zeer ervaren spaceholder en energetisch werker (wie dit is volgt snel).

Deze retreat zal ook doorwerken op eventuele geboortes van jouw kinderen die geweest zijn (heling en begrip) of toekomstige geboortes.  

WAT
3 maanden traject, bestaande uit online 1 op 1 sessies, een uitgebreide verhelderende vragenlijst, geboorteafstemming en verdiepingsgesprek om jouw thema’s naar boven te halen waar we tijdens de retreat mee zullen werken.
3 volle dagen op een magische berg op Ibiza (aparte aankomst en vertrekdag).
1 op 1 integratiesessie na de retreat


Het werken met geboorte imprint gaat over jouw fundament en basisveiligheid. Door dit op een plek te doen met rust, ruimte en natuur, krijg je de mogelijkheid om de inzichten diep te integreren.
We werken met een zeer kleine en veilige groep (max 8).
Naast dat we deep diven, gaan we ook maximaal voor JOY of Life!
We genieten van de prachtige omgeving, verbinding, lekker voedzaam eten. Er voldoende rust, integratie en ontspantijd.  

De retreat is volledig afgestemd op de thematiek van de deelnemers. De ervaring leert dat een groep nooit zomaar bij elkaar is en dat er gemeenschappelijke thema’s zijn of eigenschappen die ondersteunend aan elkaar zijn.  

Elementen zijn diepe meditatie en hypnose, yoga, breathwork, energiewerk, lichttaal, prenatale en perinatale psychologie.

DIT TRAJECT IS VOOR JOU:

Als je gedragen bent in een baarmoeder en geboren bent (M/V)
Er voor open staat dat deze periode van invloed is op je leven en jou gevormd heeft (ook als de geboorte ‘prima’ was
Je nieuwsgierig ben naar welke manier dat in jouw geval is
Je jouw menselijke ervaring wilt zien en omarmen ipv bypassen en overschrijven
Hardnekkige patronen wilt doorbreken
Het leuk vindt dat na het traject en de retreat nog vele ‘aha’ momenten zullen volgen
Je open staat voor persoonlijke ontwikkeling en niet op zoek ben naar een quick fix, maar naar diepgaand inzicht en integratie.

WAT KAN CONCREET GELINKT WORDEN AAN GEBOORTEIMPRINT?
Een gevoel van eenzaamheid of leegte
Je niet kunnen binden, geen partner kunnen vinden
Het gevoel nergens bij te passen, je niet welkom voelen
Je niet begrepen voelen
Een onbestemd schuldgevoel
Een constant of snel (op)gejaagd gevoel
Het alleen moeten doen
Moeite hebben met ontvangen
Eetproblematiek, depressie, angst, onverklaarbare lichamelijke klachten
Een heftige zwangerschap of bevalling van eigen kinderen
Niet zwanger kunnen worden,
ETC.

WAT INZICHT IN DE GEBOORTEREIS VOOR ANDEREN BETEKENDE:

voeding en plezier vinden in mijn leven ipv tekort
kunnen verbinden met mijn krachtige kern en licht en weten dat ik dit licht nooit verloren ben
zichtbaar durven zijn in mijn bedrijf
niet meer pleasen en klein houden, maar voor mezelf kiezen en heldere grenzen aangeven
mij gedragen voelen door de mannenlijn én de vrouwenlijn
heel dichtbij mezelf blijven, bewust aanwezig en verbonden blijven met mijn lichaam
het integreren van afgesplitste lichtdelen, zodat mijn leven lichter en speelser wordt
vergeving, begrip en acceptatie naar mijn ouders en grootouders
inzicht in de geboortes van mijn kinderen en heling daarin
communiceren en samenwerken met mijn vanishing twin, waardoor ik geen schuld meer draag dat ik leef en mijn plek kan innemen 

WAT ANDEREN ZEGGEN:

Het was fantastisch! Ik zou het zo weer doen!
Ik voelde me veilig, de plek is magisch, de begeleiders warm, liefdevol en intuitief. Ik heb meer rust in mezelf gevonden, een betere leefstijl, ontspanning, meer inzicht, mooie connecties, nieuwe ervaringen, meer spiritualiteit en ben veel dichter bij mezelf gekomen.
D.

Mijn proces werd ontzettend versterkt en het traject en de retreat hebben zonder twijfel enorm bijgedragen aan de vele inzichten en doorbraken van de afgelopen tijd. Het heeft me meer moed, meer kracht en helderheid gegeven om mijn eigen pad te bewandelen. Ik kan dichtbij mijn eigen trilling blijven en hoef het niet meer te verlagen om anderen te begrijpen of met hen te kunnen verbinden.
S.

Ik zou het zeker aan anderen aanraden! De kleine, intieme setting, de persoonlijke aandacht. Het heeft mij zachtheid, verdieping, mooie ontmoetingen, mulgenbulten, plezier en fijne herinneringen gebracht. Ik voel de liefde voor mijn mannenlijn en ontdekte de onschuld daarin. Ik heb meer ruimte, meer rust en meer vertrouwen gekregen.
M.

PRAKTISCHE INFORMATIE:

WAT
3 maanden traject, bestaande uit online 1 op 1 sessies, een uitgebreide verhelderende vragenlijst, geboorteafstemming en verdiepingsgesprek om jouw thema’s naar boven te halen waar we tijdens de retreat mee zullen werken.
3 volle dagen op een magische berg op Ibiza (aparte aankomst en vertrekdag).
1 op 1 integratiesessie na de retreat


Het werken met geboorte imprint gaat over jouw fundament en basisveiligheid. Door dit op een plek te doen met rust, ruimte en natuur, krijg je de mogelijkheid om de inzichten diep te integreren.
We werken met een zeer kleine en veilige groep (max 8).
Naast dat we deep diven, gaan we ook maximaal voor JOY of Life!
We genieten van de prachtige omgeving, verbinding, lekker voedzaam eten. Er voldoende rust, integratie en ontspantijd.  

De retreat is volledig afgestemd op de thematiek van de deelnemers. De ervaring leert dat een groep nooit zomaar bij elkaar is en dat er gemeenschappelijke thema’s zijn of eigenschappen die ondersteunend aan elkaar zijn.  

Elementen zijn diepe meditatie en hypnose, yoga, breathwork, energiewerk, lichttaal, prenatale en perinatale psychologie.

WAAR
Een magische berg in het Noorden van Ibiza. We verblijven in een authentieke sfeervolle finca in twee persoonskamers (bring a friend!)

WANNEER (retreat)
27 tot en met 31 oktober 2023

INVESTERING (betalen in termijnen mogelijk)
1555 EURO

inclusief 4 overnachtingen
abundant voedzame en liefdevol bereide maaltijden door een prive chef, snacks, vers fruit, water en thee
transfer van en naar het vliegveld (geen autohuur nodig!)
persoonlijk traject en 1 op 1 integratiesessie na de retreat door een energetisch psycholoog
persoonlijk afgestemd energiewerk
tijdens de gehele retreat twee therapeuten beschikbaar om op ieder moment en direct bij activatie met je te werken
conscious movement
breathwork
cacao & blauwe lotus

Womb healing

Womb Healing

Thuis, warm, zacht, veilig. Gedragen, geïnspireerd, creatief, stromend. Verbonden. 

Dankbaar. 

EXCITED 

Woorden die vrouwen gebruiken als ze zich (opnieuw) verbinden met hun bekkengebied. 

Het gebied waar het gevoel van basisveiligheid en vertrouwen huist. De creatieve levensstroom en seksuele levensenergie, het plezier. 

Veel vrouwen dragen bewust en onbewust oude emoties en pijn met zich mee en slaan dit op in de baarmoeder. 

De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren. De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.
De baarmoeder is zo veel meer dan een ruimte waarin baby’s groeien. Het is het centrum van potentieel, creatiekracht en levenslust. 

Vanwege levenservaringen of overgedragen pijn en verdriet in de vrouwenlijn is een deel van de verbinding met onze baarmoeder en onze vrouwelijke kracht verloren gegaan. Je mag je weer herinneren wie je werkelijk bent. Volledig krachtig en ook zacht, liefdevol en wijs. 

In het werk met vrouwen zie ik dat veel vrouwen zich moeilijk kunnen verbinden met hun bekkengebied, baarmoeder, yoni. Het is ongemakkelijk om erover te praten, het voelt niet als onderdeel van het lichaam, moeilijk om te voelen. Ik kan ook uit eigen ervaring spreken over hoe het is om geen verbinding te kunnen maken. Het heeft effect op je relaties, op je energielevel, zin in seks, op je plezier, gevoel van stromen, van kunnen creëren, loslaten, ontspannen, je vertrouwen. Een heel rijtje waar verbetering in komt als je lichaam weer één geheel gaat vormen. 

Je kunt je op verschillende manieren verbinden met je baarmoeder en daar opgeslagen emoties, pijn en trauma helen, transformeren en/of loslaten. 

Bewuste aandacht, meditatie, verbinden met de aarde, rituelen. 

Ik maak gebruik van meditatie met een moyo pillow (link) en geef de rite van de baarmoeder door. 

De 13e rite van de baarmoeder is een een eeuwenoud vrouwen ritueel van de Inca’s, de Q’eros indianen uit Peru, welke nu van vrouwen tot vrouwen wordt doorgegeven over de wereld. Door de zachte energie van de inwijding, die zowel een heling als ook een zegening is wordt de vrouwelijke kracht versterkt. 

In een cirkel van vrouwen zullen we door meditaties, delingen en rituelen loslaten wat ons niet meer dient en verbinden met ons centrum van potentieel; onze baarmoeder. Door haar te voeden met licht en liefdevolle aandacht, kom je in verbinding met je creatiekracht, sensualiteit en levensplezier. 

Deze rite van de Munay Ki staat volledig los van andere Munay Ki initiaties en kan dus geheel los daarvan ontvangen worden. Het getal 13, staat voor de 13 manen. Vrouwen die de rite ontvangen hebben kunnen de rite weer doorgeven. 

Ook wanneer je geen baarmoeder meer hebt, kun je de baarmoederheling ontvangen. 

Zie agenda waar en wanneer je de baarmoederheling kunt ontvangen.

 

Reiki & Restorative yoga

Reiki & Restorative Yoga

In deze 3 uur durende ‘workshop’, wat meer een relaxshop is, word je meegenomen naar een diepe staat van ontspanning en rust. Een plek waar je kunt loslaten, jezelf kunt zijn en kunt opladen. Geniet van een heerlijke middag vol ontspanning en herstel van lijf en geest door zo weinig mogelijk te doen en eens lekker op ‘ontvangen’ te staan. 

Reiki wordt ook wel energie, Ki, Chi of Prana genoemd. Deze levensenergie wordt via de handen doorgegeven, waardoor blokkades op alle lagen kunnen oplossen; energetisch, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Reiki werkt dus nooit alleen in op symptomen, maar altijd op jou als geheel. De combinatie van restorative yoga (waarbij je houdingen langere tijd aanhoudt) en reiki stimuleert en activeert het zelfherstellend vermogen van je lichaam en geest, zorgt voor diepe ontspanning en heft energieblokkades op. Het is een heerlijke manier om tot rust te komen, oude patronen te transformeren, los te laten of gewoon te baden in liefdevolle aandacht. De restorative yoga houdingen zijn toegankelijk voor iedereen en helpen om je zenuwstelsel tot rust te brengen.  

We sluiten de relaxshop af met een Yoga Nidra.  

Vol van hernieuwde energie en balans in body mind & soul stap je als herboren van je mat! 

 

en_USEnglish